Jarrumiehet 2020

#1 Topi. Topi on charmantti, ystävällinen ja suoraselkäinen Jarrumies – siis juuri sellainen herrasmies kuin Jarrumiehen tulee ollakin. Topi saavutti pitkän uransa aikana ehdottoman ykköspaikan Jarrumiesten hierarkiassa ja tulee aina olemaan Jarrumiesten esikuva. Vuoristoradan jokainen mutka muistaa ikuisesti Linnanmäen kuninkaan ajamat kierrokset. Jarrumiehenä 1974-2011.

#2 Taavi. Yrittäjä. Isoveli valvoo! Hierarkian kärki ja vastuumies. Taavi nauttii ikuisen nuoruuden lähteestä raikkaassa vuoristoisessa ilmassa sekä Lintsin positiivisesta ilmapiiristä. Mies, jonka jalat ovat juurtuneet junaan, saattaa sesonkipäivinä hurauttaa jopa 185 kierrosta! Tämä hurmuri aloitti Jarrumiehenä 1999 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 1997.

#3 Marko eli tuttavallisemmin Mauge edustaa Jarrumiesten työyhteisön kokeneempaa kaartia. Alunperin pelipuolelta työt Linnanmäellä aloittanut Marko toimii kauden ulkopuolella hotellivastaanoton vuoroesimiehenä. Kolmen lapsen perheenisällä on jämäkkä ja itsevarma ote työssään, huumoria unohtamatta. Työyhteisössään Marko pitää yllä Jarrumiesten perinteitä ja toivottaakin uudet Jarrumiehet aina tervetulleiksi mukaan omalla erikoisella tavallaan! Tämä jalkapalloa palvova partaveikko aloitti Jarrumiehenä vuonna 2004 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2000.

#4 Teemu. Kokki. Huumorilla ja karvoilla maustettu valloittava kokki. Mies, joka osaa huomioida ja jolla on taitoa jakaa karkit tasan. Tämä asiakaslähtöinen kivenkova änärikauhu aloitti Jarrumiehenä 2010 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2007.

#5 Gert. Opiskelija. Uusien Jarrumiesten pääkouluttaja ja työyhteisön tärkeä tukiranka! Gert aloitti Jarrumiehenä 2012 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2009.

#6 Matias. Ääniteknikko. Todellinen huvipuistotietäjä ja tietopankki. Tuntee vuoristoradat ja niiden tekniikan kuin omat taskunsa. Kiertänyt ajamassa yli 160 vuoristorataa ympäri maailmaa. Linnanmäen Vuoristoradan historian vaalija ja perinteiden kunnioittaja. Matias vetää myös eri ryhmille tutustumiskierroksia Vuoristoradan saloihin. Matias aloitti Jarrumiehenä 2013 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2010.

#7 Waltteri. Kokki. Porukan ilopilleri, joka tuo päivään todellista hupitwistiä! Tämä kokki viihtyy asiakkaiden seurassa ja talvisin keittiössä, josta hyppää kesäksi staagin varteen! Waltteri aloitti Jarrumiehenä 2013.

#8 Lauri. Opettaja. Laiturimiehenä viihtyvä nuoremman kaartin jarrumies on myös palkittu asiakaspalvelutaidoistaan. Kuuluisan ja suositun Jukolan viestin hirmujoukkueen luottoankkuri. Tämä matikan opettaja aloitti Jarrumiehenä 2014.

#9 Iiro. Yliaktuaari. Esimerkillinen ja positiivisen luonteen omaava nuori Jarrumies viihtyy hyvän fysiikkansa ansiosta paremmin staagin takana kuin laiturimiehen tehtävissä! Iiro aloitti Jarrumiehenä 2014.

#10 Panu. Kesän 2017 oppilas on tuonut nuorta innokkuutta ja energiaa Vuoristoradalle. Luonteeltaan tyyni Panu aloitti Jarrumiehenä 2017 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2015.

#11 Janne Jr. Opiskelija. Useamman vuoden hakemisen jälkeen Jannesta tuli kesänä 2018 ainut koulutuksen suorittanut uusi jarrumies. Janne on lupsakka ja aina positiivinen, korkealla työmoraalilla ja nöyrällä asiakaspalveluasenteella varustettu persoona. Meille on ollut kunnia saada innokas, motivoitunut, sitkeä ja positiivinen Janne työkaveriksemme! Pikkuhiljaa Jannen opiskelut jatkuvat kohti laitteen käyttölupia ja laiturimiehen tehtäviä. Janne opiskelee konetekniikan insinööriksi.

#12 Ilpo. Rauhallinen ja vitsikäs herrasmies, joka työssään ottaa huomioon niin kollegat kuin asiakkaatkin. Kohteliaan ja tsemppaavan Ilpon hymy ei hyydy kesken päivän ja hän tuo positiivisella asenteellaan iloa muidenkin päivään. Ilposta väälittyy nöyrä intohimo ja motivaatio työtään kohtaan, ja tämä näkyy sekä radalla että porttimiehen tehtävissä. Jarruttelun lisäksi Ilpo rakastaa skeittaamista ja päälläseisontaaa. Ilpo on aloittanut Jarrumiehenä vuonna 2019 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2015.

#13 Anna. Opiskelija. Kyllä, Anna on historian toinen naispuolinen jarrumies. Annassa on vähintään yhtä paljon tahtoa, päättäväisyyttä ja vääntöä kuin Vuoristoradan vaijerimäen koneessa ja enemmän virtaa ja ytyä kuin Pikku-Myyssä. Jääkiekkojoukkueen pippurinen pakki opiskelee liikuntaneuvojaksi. Mikä piristys! 🦸🏼‍♀️ Anna on aloittanut Jarrumiehenä vuonna 2019 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2018.

#14 Joni. Joni on tarmokas ja hyväntuulinen vesseli, joka ottaa läsnäolijat aina huomioon. Työtehtävänsä hän hoitaa hymy herkässä, pilke silmäkulmassa. Opettajaksi opiskeleva Joni palvelee taitavasti niin lapsia kuin aikuisiakin. Yli kymmenen vuotta koria heitellyt Joni on lisänyt ohjelmaansa kuntosalin. Joni an aloittanut Jarrumiehenä vuonna 2019 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2016.

#15 Matias Jr. Tämä pitkä nuori karpaasi tuo paljon apua voimaa vaativiin työsuorituksiin! Kohtelias ja iloinen herrasmies, joka tekee työtään ammattimaisella otteella. Farmasiaa opiskelevalla ja kuntosalilla viihtyvällä miehellä on työyhteisössä hymy aina herkässä ja taitoa huomioida muut. Näissä turvakäsissä on hauskaa ja turvallista huvitella! Matias aloitti Jarrumiehenä vuonna 2020 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2016.

#16 Isak. Isak kantaa tällä hetkellä nuorimman jarrumiehen kelloa. Kohtelias nuorukainen työskentelee motivoituneesti ja asiallisen nöyrällä asiakaspalveluasenteella. Isak aloitti syksyllä  2020 tietojenkäsittelytieteiden opinnot ja musiikista nauttiva mies tekee myös paljon DJ-keikkoja. Tämä aina hyväntuulinen nuorimies aloitti Jarrumiehenä 2020 ja Linnannäellä muissa tehtävissä 2017.