Jarrumiehet 2019

#1 Topi. Topi on charmantti, ystävällinen ja suoraselkäinen Jarrumies – siis juuri sellainen herrasmies kuin Jarrumiehen tulee ollakin. Topi saavutti pitkän uransa aikana ehdottoman ykköspaikan Jarrumiesten hierarkiassa ja tulee aina olemaan Jarrumiesten esikuva. Vuoristoradan jokainen mutka muistaa ikuisesti Linnanmäen kuninkaan ajamat kierrokset. Jarrumiehenä 1974-2011.

#2 Taavi. Yrittäjä. Isoveli valvoo! Hierarkian kärki ja vastuumies. Taavi nauttii ikuisen nuoruuden lähteestä raikkaassa vuoristoisessa ilmassa sekä Lintsin positiivisesta ilmapiiristä. Mies, jonka jalat ovat juurtuneet junaan, saattaa sesonkipäivinä hurauttaa jopa 185 kierrosta! Tämä hurmuri aloitti Jarrumiehenä 1999 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 1997.

#3 Jarkko. Luokanopettaja. Jarkko viihtyy paljon sesongin ulkopuolisissa vuoroissa. Jarkko onkin omiaan palvelemaan luokkaretkeläisiä opettajan vahvalla auktoriteetilla. Jarkon harrastuksiin kuuluu LP-levyjen soittelu ja Triumphilla ratsastelu aina auringon laskuun asti. Tämä rockin kuningas aloitti Jarrumiehenä vuonna 2003 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2001.

#4 Tuomas

#5 Marko

#6 Jari. Juristi ja varatuomari. Mies joka on tehnyt suuren työn vuosien aikana jarrumiesyhteisön hyväksi. Vuoristoradan Jarrumiehet ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja. Jarilla on vauhdikas ajotyyli ja voimansa ansiosta hän pystyy reagoimaan nopeastikin radalla tapahtuviin muutoksiin. Lempiharrastuksiin kuuluu magnesiumin pöllyttäminen ja vetoremmien paukuttelu salilla. Tämä karaoken ja pianonsoiton ystävä aloitti Jarrumiehenä vuonna 2005 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä vuonna 2002.

#7 Janne. Myyntimies. Janne tuo paljon kokemusta vuosien takaa. Toiminut aikaisemmin myös jarrumiesten kouluttajana ja tuonut paljon uusia asioita koulutustapoihin. Opettaa nuorille jarrumiehille vanhoja perinteitä ja Vuoristoradan historiaa. Löysi myös vaimonsa Linnanmäen kioskiosastolta. Janne aloitti Jarrumiehenä 2001 (tauolla 2008-2016) ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 1998.

#8 Teemu. Kokki. Huumorilla ja karvoilla maustettu valloittava kokki. Mies, joka osaa huomioida ja jolla on taitoa jakaa karkit tasan. Tämä asiakaslähtöinen kivenkova änärikauhu aloitti Jarrumiehenä 2010 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2007.

#9 Heikki. Opettaja. Jarrumieshierarkian puolivälistä löytyy rauhallinen luottokuski, jonka bravuurina on Brunilan mutka! Esimerkillinen herrasmies niin laiturilla kuin vapaalla. Heikki aloitti jarrumiehenä 2011 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2010.

#10 Gert. Opiskelija. Uusien Jarrumiesten pääkouluttaja ja työyhteisön tärkeä tukiranka! Gert aloitti Jarrumiehenä 2012 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2009.

#11 Mikko

#12 Matias. Ääniteknikko. Todellinen huvipuistotietäjä ja tietopankki. Tuntee vuoristoradat ja niiden tekniikan kuin omat taskunsa. Kiertänyt ajamassa yli 160 vuoristorataa ympäri maailmaa. Linnanmäen Vuoristoradan historian vaalija ja perinteiden kunnioittaja. Matias vetää myös eri ryhmille tutustumiskierroksia Vuoristoradan saloihin. Matias aloitti Jarrumiehenä 2013 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2010.

#13 Waltteri. Kokki. Porukan ilopilleri, joka tuo päivään todellista hupitwistiä! Tämä kokki viihtyy asiakkaiden seurassa ja talvisin keittiössä, josta hyppää kesäksi staagin varteen! Waltteri aloitti Jarrumiehenä 2013.

#14 Lauri. Opiskelija. Laiturimiehenä viihtyvä nuoremman kaartin jarrumies on myös palkittu asiakaspalvelutaidoistaan. Kuuluisan ja suositun Jukolan viestin hirmujoukkueen luottoankkuri. Tämä tuleva matikan opettaja aloitti Jarrumiehenä 2014.

#15 Iiro. Yliaktuaari. Esimerkillinen ja positiivisen luonteen omaava nuori Jarrumies viihtyy hyvän fysiikkansa ansiosta paremmin staagin takana kuin laiturimiehen tehtävissä! Iiro aloitti Jarrumiehenä 2014.

#16 Bertram. Lempeä, rauhallinen ja esimerkillinen herrasmies. Myös asiakaspalvelutaidoistaan palkittu Bertram on suorittanut kesällä 2017 myös laiturimiehen luvat. Bertram aloitti Jarrumiehenä 2015.

#17 Niilo. Mies, joka lumoaa valloittavalla hymyllään asiakkaansa joka päivä! Upean positiivisen asenteensa vuoksi ottaa helposti paikkansa yhteisössä. Tämä tyylitietoinen ja karaokeyleisön sytyttävä artisti aloitti Jarrumiehenä 2016 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2012.

#18 Panu. Kesän 2017 oppilas on tuonut nuorta innokkuutta ja energiaa Vuoristoradalle. Luonteeltaan tyyni Panu aloitti Jarrumiehenä 2017 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2015.

#19 Janne Jr. Opiskelija. Useamman vuoden hakemisen jälkeen Jannesta tuli kesänä 2018 ainut koulutuksen suorittanut uusi jarrumies. Janne on lupsakka ja aina positiivinen, korkealla työmoraalilla ja nöyrällä asiakaspalveluasenteella varustettu persoona. Meille on ollut kunnia saada innokas, motivoitunut, sitkeä ja positiivinen Janne työkaveriksemme! Pikkuhiljaa Jannen opiskelut jatkuvat kohti laitteen käyttölupia ja laiturimiehen tehtäviä. Janne opiskelee konetekniikan insinööriksi.

#20 Ilpo.

#21 Anna.

#22 Joni.